Αποστολή Ελπίδας στα Ελληνόφωνα χωριά της Αλβανίας

Στην πορεία για το Αργυρόκαστρο, διασχίζοντας τον κάμπο της Δερόπολης, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ που ταξιδέψαμε στην Αλβανία, ξεναγηθήκαμε στο κεφαλοχώρι Δερβιτσάνη και στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου. Στον ιερέα του Ναού παραδώσαμε τρόφιμα (ελαιόλαδο, γάλα, ζάχαρη, μακαρόνια, καφέ κλπ), είδη ένδυσης και υπόδησης για να δοθούν στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης του Αργυροκάστρου.

Η καρδιά της Ελπίδας χτυπάει στις εργατικές κατοικίες των Γρεβενών

Μια παράσταση που τα έσοδα της θα θα διατεθούν στο σύλλογο της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η καρδιά της Ελπίδας χτυπάει στις εργατικές κατοικίες των Γρεβενών

Με έκπληξη δεχθήκαμε στο Σύλλογο μας πρόσκληση για να παρακολουθήσουμε Θεατρική Παιδική Παράσταση στις 11 Μαΐου 2013, στο Πάρκο των Εργατικών Κατοικιών.

H EΛΠΙΔΑ απολογείται, ευχαριστεί και αισιοδοξεί

Η EΛΠΙΔΑ πιστή στην κατ’ έτος επικοινωνία με τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες των Γρεβενών, μετά την κατάθεση της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος 2012, δημοσιεύει τόσο τον Οικονομικό Απολογισμό του 2012, όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό 1997-2012 προς ενημέρωση όσων της εμπιστεύονται πόρους προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κρίση, αλλά και προς ενημέρωση των απλών πολιτών που καλό είναι να γνωρίζουν τις δράσεις της ώστε να συμβάλουν στην βελτίωση της παρουσίας της στην Κοινωνία των Γρεβενών.

Πασχαλινές Εκδηλώσεις

Bazaar αγάπης του Πάσχα και εκδρομή στην Παναγία Μικροκάστρου

Bazaar αγάπης του Πάσχα

Την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ και από ώρα 11π.μ. έως 2μ.μ. το καθιερωμένο πλέον ΒΑΖΑΑΡ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.