Στην ΕΛΠΙΔΑ δεν ταιριάζουν τα εύκολα...

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, σχετική με το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Έτους 2013, μας έβαλε στον πειρασμό να διεκδικήσουμε για το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ την ένταξη της στους επιλέξιμους Φορείς του Ν. Γρεβενών.

Εις μνήμην Δημήτριου Ρίγγου

Εις μνήμην Δημήτριου Ρίγγου

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του αείμνηστου Δημητρίου Ρίγγου γιατί πρότεινε σε οικείους και φίλους να τιμήσουν τον εκλιπόντα στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια του να αντλήσει παρηγοριά από το γεγονός ότι έζησε δίπλα στον σύζυγο και πατέρα που διαπνεόταν από αξίες και ιδανικά.

Αποστολή Ελπίδας στα Ελληνόφωνα χωριά της Αλβανίας

Στην πορεία για το Αργυρόκαστρο, διασχίζοντας τον κάμπο της Δερόπολης, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ΕΛΠΙΔΑ που ταξιδέψαμε στην Αλβανία, ξεναγηθήκαμε στο κεφαλοχώρι Δερβιτσάνη και στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου. Στον ιερέα του Ναού παραδώσαμε τρόφιμα (ελαιόλαδο, γάλα, ζάχαρη, μακαρόνια, καφέ κλπ), είδη ένδυσης και υπόδησης για να δοθούν στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης του Αργυροκάστρου.

Η καρδιά της Ελπίδας χτυπάει στις εργατικές κατοικίες των Γρεβενών

Μια παράσταση που τα έσοδα της θα θα διατεθούν στο σύλλογο της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η καρδιά της Ελπίδας χτυπάει στις εργατικές κατοικίες των Γρεβενών

Με έκπληξη δεχθήκαμε στο Σύλλογο μας πρόσκληση για να παρακολουθήσουμε Θεατρική Παιδική Παράσταση στις 11 Μαΐου 2013, στο Πάρκο των Εργατικών Κατοικιών.